ALTERNOSFERA LANSEAZĂ ÎN 24 FEBRUARIE IMNURI DE RĂZBOI

by Bianca BOITAN RUSU on February 22, 2023

    La finalul lunii noiembrie 2022, Alternosfera au lansat BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album al trupei. Acum, la 3 luni distanță, formația de rock și alternative din Republica Moldova va lansa o nouă piesă, IMNURI DE RĂZBOI.

    Lansarea single-ului INMURI DE RĂZBOI va avea aduce cu sine și un turneu național de promovare a acestui nou material. Astfel, în perioada 25 februarie – 1 aprilie 2023, Alternosfera va susține 13 concerte în România, în orașe precum București, Suceava, Bistrița, Târgu Mureș, Constanța, Galați, Buzău, Iași, Sibiu, Oradea, Pitești, Timișoara, Râmnicu Vâlcea.

    Primul concert din cadrul turneului va avea loc sâmbătă, 25 februarie 2023 la Arenele Romane din București, 

     Prestația artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenți la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame.

     În 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

     Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

      Vă mulțumesc pentru atenție și, în avans, pentru diseminarea informației.

Alternosfera:

Alternosfera, Bonjour Madame: https://youtu.be/lar5Eo28Cdg

Alternosfera, Fântânile: https://youtu.be/FpHyChK-M0s 

Alternosfera, Haosoleum: https://youtu.be/WOd67QHxzC4

Alternosfera, Orașul 511: https://youtu.be/S6xndXmxKmI

Alternosfera, Wamintirile: https://youtu.be/eyiWGa6gOcU

Alternosfera, Mută: https://youtu.be/s0dE_3DHzQI

Alternosfera, Închisoarea Albă: https://youtu.be/y-ToTVhSIx4

Alternosfera, Ploile nu vin: https://youtu.be/673-h1FF30s

Alternosfera, Theatroll: https://youtu.be/kl5z1dhW0xE

Joi, 2 martie 2023 / Suceava / Art Rock Cafe

Vineri, 3 martie 2023 / Bistrița / Soho Music Hall

Sâmbătă, 4 martie 2023 / Târgu Mureș / Jazz&Blues Club 

Joi, 9 martie 2023 / Constanța / Doors Club

Vineri, 10 martie 2023 / Galați / Union Jack Studio

Sâmbătă, 11 martie 2023 / Buzău / No Limit

Vineri, 17 martie 2023 / Iași / Underground Pub

Vineri, 24 martie 2023 / Sibiu / Oldies Pub

Sâmbătă, 25 martie 2023 / Oradea / Casa Tineretului

Joi, 30 martie 2023 / Pitești / Club Hush

Vineri, 31 martie 2023 / Timișoara / Casa Tineretului

Sâmbătă, 1 aprilie 2023 / Râmnicu Vâlcea / Aby Stage Bar

     Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame.  

      În 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

      Biletele pentru evenimentele din cadrul IMNURI DE RĂZBOI TOUR se pot achiziționa după cum urmează: București, Bistrița, Târgu Mureș, Constanța, Galați, Buzău, Iași, Sibiu, Timișoara, Râmnicu Vâlcea – exclusiv prin rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-imnuri-de-razboi.

Oradea: https://www.entertix.ro/evenimente/15058/concert-alternosfera-oradea-25-martie-2023-casa-tineretului-oradea.html

Pitești: https://www.yellowtickets.ro/bilete/alternosfera-hush-pitesti

Suceava: info și rezervări: ART ROCK CAFE: 0330.402.200.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: