Locuri de muncă la Horezu

by Primaria Horezu on August 26, 2016

Un cunoscut producător de încălțăminte din orașul Săliștea, județul Sibiu deschide un punct de lucru în orașul Horezu, strada C. Brâncoveanu, nr.47 (fosta Tăbăcărie). De curând au început lucrările de amenajare a spațiului de producție, achiziționarea și montarea utilajelor. Atelierul de încălțăminte va avea un număr de 40 de angajați, personal calificat și necalificat. Investitorul oferă locuri de muncă în meseriile de cusătoare piese din piele și înlocuitori, operatori mașini de subțiat, egalizat și capsat, croitori ștanțatori piese de încălțăminte, mecanici întreținere mașini de cusut, maiștrii.
Referindu-se la această oportunitate, Primarul orașului Horezu, domnul Sărdărescu Nicolae, ne-a declarat: ”Este unul dintre primii investitori care vin la Horezu în mandatul meu. Persoanele interesate de un loc de muncă la această unitate de producție, ne pot contacta, atât pe mine cât și pe viceprimar. Mă adresez horezenilor, în primul rând, dar și persoanelor interesate din localitățile învecinate, pentru a-și depune CV-urile la primărie sau la adresa investitorului (e-mail personal@kristin.ro) în vederea susținerii interviului pentru angajare. Așa cum am promis în campania electorală, atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, sunt obiective permanent în atenția mea. Având locuri de muncă, cetățenii orașului Horezu și bugetul local vor beneficia de noi surse de venituri.

Pentru informații suplimentare contactați: Sărdărescu Nicolae– Primarul orașului Horezu – tel. 0743.080.094, fax: 0250.860.481 ; e-mail: primaria@orasul-horezu.ro

Leave a Comment

Previous post:

Next post: