MOȘ NICOLAE PREZENT PE 5 DECEMBRIE ÎN CENTRUL RÂMNICULUI

by Primaria Ramnicu Valcea on December 5, 2023

Post image for MOȘ NICOLAE PREZENT PE 5 DECEMBRIE ÎN CENTRUL RÂMNICULUI

Decembrie Magic continuă în Scuarul Mircea cel Bătrân cu un eveniment dedicat lui Moș Nicolae.

După deschiderea Târgului „Decembrie Magic” de săptămâna trecută, care a adus în Scuarul Mircea cel Bătrân mii de râmniceni, Primăria adresează locuitorilor municipiului invitația de a lua parte la un alt eveniment festiv. Spectacolul „Ajunul lui Moș Nicolae” de marți, 5 decembrie, va debuta pe scena din centru la ora 17.30 cu un recital al grupului „Golden Voices” alcătuit din elevii Liceului de Arte ”Victor Giuleanu” – clasa de canto prof. Robert Pâlșu; la pian Eduard Marcu, ce va fi urmat, la ora 18.35, de spectacolul Mini-Crăciunițelor de la Școala de Dans ”Ru Apollo”, coordonate de prof. Alexandru Runceanu. În finalul serii, de la ora 18.45, pe scenă va urca Antonio Pican, solist și youtuber, unul dintre artiștii cei mai în vogă ai noii generații.

Următorul eveniment festiv din cadrul „Decembrie Magic” va fi pe 23 decembrie când Moș Crăciun este așteptat în Scuarul Mircea cel Bătrân pentru a răspândi în rândul celor prezenți bucuria celei mai frumoase sărbători a anului.

(foto atașate)

Decembrie Magic în centrul Râmnicului – 2023

* * *

Un grup de copii și adulți au fost surprinși de camerele video când distrugeau și furau globurile de pe balustradele Podului Vinerii Mari

În data de 27.11.2023, în timpul efectuării serviciului de patrulare conform graficului de lucru, echipajul de poliție din cadrul Serviciului Ordine Publică al Direcției Poliției Locale a fost solicitat de către dispecerat să se deplaseze pe Podul Vinerii Mari. Solicitarea a venit în urma constatării de către dispecera de serviciu, în timp real prin intermediul camerelor video din zonă, a faptului că un grup format din cinci copii și doi adulți distrugeau și sustrăgeau globurile din ornamentele de Crăciun montate pe balustradele laterale ale podului Vinerii Mari. Echipajul de ordine publică s-a deplasat de urgență reușind să intercepteze pe faleza râului Olănești persoanele respective, asupra cărora s-au găsit 15 globuri. Polițiștii locali au întocmit amenzi pe numele contravenienților și au predat globurile recuperate către Piețe Prest.

Poliția Locală a Municipiului Râmnicu Vâlcea precizează că toate zonele în care Primăria municipiului a dispus amenajări ornamentale sunt supravegheate video, fiind monitorizate în permanență.

Rotativa Podul Vinerii Mari

Leave a Comment

Previous post:

Next post: