NICOLAE DINESCU S-A STINS DIN VIAȚĂ
NECROLOG

by Primaria Ramnicu Valcea on March 24, 2023

Post image for <strong>NICOLAE DINESCU S-A STINS DIN VIAȚĂ</strong><br>NECROLOG

S-a stins Nicolae Dinescu, personalitate complexă a Râmnicului și a Vâlcii, un om atașat cu egală competență unor domenii dintre cele mai diferite: sport, cultură, învățământ, mass-media. După o viață consumată cu o permanentă energie, în care s-a implicat în nenumărate proiecte și activități benefice întregii comunități locale, „Nea Nae”, așa cum era cunoscut de către cei mai mulți vâlceni, își va afla tihna veșnică alături de jumătatea sa care a plecat, la începutul acestui an, în lumea celor drepți.

Dumnezeu să-l odihnească!

Mircia Gutău,

Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea

• • •

Miercuri, 29 martie, la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, constructorii vâlceni sunt invitați să participe la conferința ”Soluţiile unei transformări digitale de succes a sectorului de construcții” în cadrul proiectului cu finanțare europeană Digiconstruct

În organizarea Federației Patronatelor Societăților din Construcții (beneficiară a proiectului „DigiConstruct – Competențe digitale pentru industria construcțiilor”, cod SMIS 143383, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020), miercuri, 29 martie, începând cu ora 11.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea se va desfășura conferința ”Soluţiile unei transformări digitale de succes a sectorului de construcții”. La evenimentul în deschiderea căruia vor lua cuvântul Adriana Iftime, Director General al FPSC și manager de proiect, precum și primarul Mircia Gutău sunt așteptați să participe reprezentanți ai firmelor vâlcene din domeniul construcțiilor (executanți, proiectanți, arhitecți, producători de materiale de construcții etc.), printre temele abordate în conferință numărându-se „Managementul schimbarii, de la obiectiv la succes. Riscuri ascunse: GDPR”, „Ro+lul și importanța raportărilor pentru statistica oficială”, „Automatizarea proceselor de evaluare și ofertare” sau „Finanțarea digitalizării în domeniul construcțiilor”. Cei interesați să participe pot solicita mai multe detalii sau se pot înscrie apelând numărul de telefon 0751054501.

(foto ataşată)

• • •

Miercuri, 29 martie, primarul Mircia Gutău va sta de vorbă cu râmnicenii în cadrul unei noi sesiuni de audienţe

Miercuri, 29 martie, primarul Mircia Gutău va fi la dispoziţia râmnicenilor care au de rezolvat probleme din domeniul administraţiei locale în cadrul sesiunii lunare de audienţe programată de la ora 8.00 în Sala de Consiliu. Înscrierile în audienţă se fac la Centrul pentru Informarea Cetăţenilor (Registratura Primăriei) din strada General Magheru nr. 25, parter, sau prin e-mail pe adresa primaria@primariavl.ro, iar solicitările vor viza doar probleme ce sunt de competenţa Primariei Municipiului Râmnicu Vâlcea. Totodată, persoana care se înscrie în audienţă trebuie să facă dovada faptului că a depus în prealabil o cerere căreia i s-a răspuns negativ sau la care nu a primit răspuns.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: