PREȘEDINTELE CJ VÂLCEA FELICITAT DE PRIMARUL RÂMNICULUI

by Mircia Gutau on August 8, 2023

Comunicat de presă:

„Felicit cu toată căldura Consiliul Județean Vâlcea și pe președintele Constantin Rădulescu pentru obținerea finanțării necesare modernizării facilităților de producere a energiei termice pentru locuitorii Municipiului Râmnicu Vâlcea!”.

Excelenta veste a aprobării prin Ordin semnat de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru proiectul de modernizare, reabilitare, retehnologizare și extindere a sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în  municipiul Râmnicu Vâlcea, dată de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, îmi dă prilejul să îl felicit din toată inima și cu toată căldura pentru această realizare remarcabilă, deopotrivă instituțională și personală! Este încă un rezultat al bunei colaborări dintre Consiliul Județean (proprietarul CET Govora, furnizorul local de energie termică) și Primăria Municipiului – un parteneriat solid care a stat la baza multor inițiative benefice pentru întreaga comunitate locală. Sunt convins că după implementarea acestui proiect de anvergură, râmnicenii se vor bucura de avantaje imediate precum servicii de alimentare cu energie termică de calitate superioară, prestate la prețuri simțitor mai mici decât în prezent, în condiții de eficiență ridicată și cu o mai mare grijă pentru mediul înconjurător.

Și mai sper ca o astfel de reușită va pune în sfârșit capăt unei zvonistici tot mai iresponsabile promovată de personaje politice ale căror singure realizări sunt dezinformarea și inducerea artificială a unor sentimente de panică în rândul râmnicenilor.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: