ȘCOALA „MIHAI EMINESCU” ARE PARTERUL COMPLET REABILITAT

by Primaria Ramnicu Valcea on March 20, 2024

Post image for ȘCOALA „MIHAI EMINESCU” ARE PARTERUL COMPLET REABILITAT

Primăria continuă modernizarea școlilor din oraș: Școala „Mihai Eminescu” are parterul complet reabilitat.

Marți, 19 martie, primarul Mircia Gutău a inaugurat lucrările de reabilitare realizate la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ostroveni care au vizat sălile de clasă, spațiile administrative și grupurile sanitare de la parterul clădirii. Cu acest prilej, edilul-șef a declarat că la aceași unitate școlară are în vedere într-o etapă viitoare și reabilitarea etajului întâi – etapizarea pe niveluri fiind singura modalitate de a derula astfel de lucrări fără afectarea procesului de învățământ -, dar mai ales modernizarea completă a sălii de sport școlare, care are nevoie urgentă de intervenții și care este singura sală de sport rămasă nemodernizată din oraș. Alte lucrări în desfășurare din domeniul unităților școlare din municipiu sunt cele de la Colegiul Energetic, unde într-un fost internat se vor amenaja aproximativ 15 săli de clasă și laboratoare extrem de necesare, și de la Liceul Tehnologic „General Magheru”, care se va îmbogăți în curând cu o sală de sport prin transformarea unui fost atelier rămas fără utilizare.

(foto atașate)

* * *

Joi, 21 martie, în Râmnicu Vâlcea se colectează gratuit deşeurile voluminoase şi deşeurile de echipamente electrice şi electronice

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi S.C. Romprest Energy S.R.L. anunţă că în data de 21 martie se va realiza colectarea gratuită a deşeurilor voluminoase şi deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în 12 puncte de colectare de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea:

– str. Crişan – coloana auto DADP

– str. Radu de la Afumaţi – Bl. 51B (PC 144)

– str. Rapsodiei – Bl. 16 (PC 174)

– aleea Mioriţei – Bl. N3 (PC 154)

– intr. Cecilia Cuţescu Stork – Bl. 77 (PC 133)

– str. Remus Bellu – parcare Maternitate, bl. O1 (PC 118)

– str. Emil Avramescu – lângă sediul Pieţe Prest

– str. Gib Mihăescu – Bl. S3 (PC 104)

– Complex Comercial Hermes – Bl. B3 (PC 80)

– str. Nicolae Iorga – Bl. PT5 (PC 46)

– aleea Bradului – Bl. C1, C2 (PC 79)

– intr. Florilor – Bl. S31 (PC 6)

Pentru sesizarea depozitării unor astfel de deşeuri şi în alte puncte de colectare de pe raza municipiului, precum şi pentru furnizarea de relaţii suplimentare, preşedinţii, administratorii asociaţiilor de proprietari sau cetăţenii pot apela dispeceratul SC Romprest Energy la telefon 0250.731734, în intervalul orar 8.00 – 14.00. Este prima acţiune de acest fel organizată de SC Romprest Energy din cele patru campanii trimestriale programate în 2024.

(foto atașată)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: