FESTIVAL – CONCURS DE POEZIE „BRÂNCOVENIANA”,
EDIȚIA A II-A

by Marian ILIE on August 9, 2020

Ipak, dăm tuturor știre:

Ediția a doua a Fesrtivalului – concurs international de poezie „Brâncoveniana” organizat de cenaclul „George Coandă” din Potlogi – Dâmbovița în cadrul manifestărilor organizate sub genericul „Brâncoveanu și epoca sa” se decalează, urmând să aibă loc sâmbătă 12 septembrie 2020. Decalarea oferă șansa ca activitatea să se desfășoare în condiții cât mai puțin afectate de restricțiile pandemice, dar și oportunitatea includerii în tematica sesiunii de comunicări științifice consecrate Sfinților Martiri Brâncoveni a personalității Doamnei Maria Brâncoveanu, a cărei zi se va prăznui la 8 septembrie.

Concursul de poezie, spre deosebire de prima ediție, când s-a impus abordarea temei unice a figurii Domnitorului și Martirului Brâncovenilor, va include anul acestas în sfera tematică și poezia patriotică. Sunt invitați să participle creatori din țară și străinătate. Creatiile (1-3 poezii) pentru concurs vor fi editate in Words marimea 14 distanta 1,5 intre randuri si nu vor depasi trei pagini format A-4.
Insistăm asupra modului de editare a creațiilor din necesitatea încadrării în spațiul menționat, a asigurării unei lecturări cât mai ușoare și tipăririi lor în antologia ediției. Prin urmare, și la a doua ediție creațiile valoroase vor fi incluse într-un volum colectiv, cel editat cu ocazia primei ediții urmând a filansat acum.
Creațiile vor fi trimise până la data de 28 augut 2020, prin e-mail, la adersele de mai jos, astfel:
– poeziile, fără numele autorilor:  – numele autorilor + scurt CV (max 1/2 pag.): 
Detaliile privind desfășurarea festivității de premiere (locul, ora etc.) vor fi communicate la începutul lunii septembrie, odată cu rezultatele jurizării.
Rugăm redirecționați invitația către toți cunoscuții interesați.

Cu salutari con-frățești,
Aprod cu Comunicarea,
Marian Ilie

Leave a Comment

Previous post:

Next post: