ROMÂNIA RECICLEAZĂ – RÂMNICUL PE 19 SEPTEMBRIE 2023

by Primaria Ramnicu Valcea on September 17, 2023

Post image for ROMÂNIA RECICLEAZĂ – RÂMNICUL PE 19 SEPTEMBRIE 2023

Râmnicu Vâlcea participă în campania „România Reciclează” . Pe  19 septembrie 2023, locuitorii din Râmnicu Vâlcea reciclează!

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea în parteneriat cu Asociația Environ organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în data de 19 septembrie 2023, între orele 10.00 – 15.00.

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea vor putea preda echipamentele electrice și electronice vechi la punctul fix de colectare amplasat în curtea fostului sediu al Liceului Tehnologic Oltchim (Chimic) de pe strada Nicolae Bălcescu nr.22.

Pentru echipamentele voluminoase (mașini de spălat, frigidere), locuitorii pot solicita telefonic la numărul de telefon 031.827.0000, ridicarea de acasă.

Asociația ENVIRON va organiza și o tombolă cu premii pentru cei care predau gratuit deșeurile de echipamente electrice și electronice.

Programul „România Reciclează” își propune să crească gradul de informare și conștientizare al populației cu privire la necesitatea colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, pentru un mediu sănătos.

Despre Environ

Asociația Environ este o organizație colectivă, non-guvernamentală și non-profit care instituie în România principiul european al răspunderii extinse a producătorului în domeniul deșeurilor de echipamente electrice și electronice, promovând activ de peste 10 ani conceptele de colectare selectivă, reciclare și economie circulară în țara noastră. Informații complete despre activitatea organizației sunt disponibile pe  www.environ.ro.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: